lørdag den 7. april 2012

Tigerrejer med hvidløg, chili og hjemmerørt aioli
















6 kommentarer:

  1. OMG, hvor lyder det fantastisk. Jeg ELSKER tigerrejer :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er helt enig Birthe - OMG til tigerrejer!

      Slet
  2. Nu har jeg også prøvet tigerrejerne. De er bare helt fantastiske - det nærmer sig næsten en afhængighed!

    SvarSlet
  3. gad vide om rejerne også kan grilles???? men det tror jeg, har du prøvet?? mvh. Kirsten

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tror jeg også at de kan - bare mellemrummene imellem ristens riller ikke er for store:)
      Men nej, jeg har aldrig prøvet, men det er en god ide og tænker, at de skal på spyd. Bare sørg for at de har nok plads til at krølle sammen, hvis du laver et snit i begge ender..
      God fornøjelse med dem:)

      Slet
  4. Lækker aioli, sødeste sveske gris ;) Knusogkram fra "moster" Eva

    SvarSlet