tag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post3154520970588358945..comments2024-03-07T11:49:26.250+01:00Comments on Katrines (glutenfrie) kokkerier: 'Rugbrød' på den glutenfri mådeKatrinehttp://www.blogger.com/profile/06388236181631886769noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post-47447532435669090582013-04-05T14:28:52.112+02:002013-04-05T14:28:52.112+02:00Hej Karina!
Det er slet ikke dumt, det er ikke vi...Hej Karina!<br /><br />Det er slet ikke dumt, det er ikke vildt udbredt. Det er et brunt pulver, som har en 'jordagtig' smag - på den gode måde:) Det er den, som gør at dette glutenfrie rugbrød kan smage af rugbrød... Det fåes i de fleste helsekost forretninger.<br /><br />//KatrineKatrinehttps://www.blogger.com/profile/06388236181631886769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post-60058452458752557442013-04-04T15:03:16.724+02:002013-04-04T15:03:16.724+02:00Hej Katrine :-)
Nu spørger jeg nok dumt, men hvad ...Hej Katrine :-)<br />Nu spørger jeg nok dumt, men hvad er carob :-)?<br /><br />Mvh. Karina<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post-80389217404986490702012-10-24T17:02:11.595+02:002012-10-24T17:02:11.595+02:00Hej Monica.. Jeg tror desværre ikke at der er et s...Hej Monica.. Jeg tror desværre ikke at der er et substitut direkte for husk - det er den gelémasse, som hele brødet er baseret på.<br />Hvis du skulle være vild og vovet, så ku du prøve at erstatte den med chiafrø, som du lader gelere i vandet - men jeg ved dog ikke om det har samme effekt. Jeg tror at jeg ville fordoble mængden af chiafrø, hvis jeg prøvede..<br />Giv endelig lyd, hvis du prøver!<br />//KatrineKatrinehttps://www.blogger.com/profile/06388236181631886769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post-77363652474775948562012-10-24T16:57:17.547+02:002012-10-24T16:57:17.547+02:00Hej Doris! Tak for at du gør mig opmærksom på det ...Hej Doris! Tak for at du gør mig opmærksom på det - jeg retter det!Katrinehttps://www.blogger.com/profile/06388236181631886769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post-42432352319190204762012-10-21T10:01:14.178+02:002012-10-21T10:01:14.178+02:00Kan man undlade FiberHusk? Eller bruge en mindre p...Kan man undlade FiberHusk? Eller bruge en mindre portion?<br />Min mave reagerer ikke så godt på det.<br />Mvh Monica<br />Monica Sassnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post-87115273212427944862012-10-19T21:46:33.403+02:002012-10-19T21:46:33.403+02:00Hej Katrine. Det lyder som en spændende opskrift, ...Hej Katrine. Det lyder som en spændende opskrift, men har lige en lille kommentar, man bør ikke bruge varmt vand fra hanen til madlavning, der kan være bakterier og rester af tungmetaller i fordi nogle af de billige vandhaner er lavet af alle mulige genbrugsmetaller som er smeltet sammen. Det er bedst at varme koldt vand :-)<br />Mvh DorisDorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7743644130792188949.post-76567800186391501102012-10-19T21:46:13.900+02:002012-10-19T21:46:13.900+02:00Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.Dorishttps://www.blogger.com/profile/00562681263858576151noreply@blogger.com