Det tror jeg også at de kan - bare mellemrummene imellem ristens riller ikke er for store:) Men nej, jeg har aldrig prøvet, men det er en god ide og tænker, at de skal på spyd. Bare sørg for at de har nok plads til at krølle sammen, hvis du laver et snit i begge ender.. God fornøjelse med dem:)
OMG, hvor lyder det fantastisk. Jeg ELSKER tigerrejer :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Jeg er helt enig Birthe - OMG til tigerrejer!
SletNu har jeg også prøvet tigerrejerne. De er bare helt fantastiske - det nærmer sig næsten en afhængighed!
SvarSletgad vide om rejerne også kan grilles???? men det tror jeg, har du prøvet?? mvh. Kirsten
SvarSletDet tror jeg også at de kan - bare mellemrummene imellem ristens riller ikke er for store:)
SletMen nej, jeg har aldrig prøvet, men det er en god ide og tænker, at de skal på spyd. Bare sørg for at de har nok plads til at krølle sammen, hvis du laver et snit i begge ender..
God fornøjelse med dem:)
Lækker aioli, sødeste sveske gris ;) Knusogkram fra "moster" Eva
SvarSlet