tirsdag den 26. juni 2012

Sprøde parmesanstænger - grissini (glutenfri)




TADAAA: Denne er den perfekte hurtige snack, hvis der kommer gæster.
Hvis du altså er så heldig allerede at have en portion basisdej til lyst brød liggende i køleren, så er det lige til.
Skær strimler ud, pensl dem med æggehvide, drys med parmesan og bag i ovnen til de er brune og sprøde.


Lidt mere detaljeret...:

Glutenfri grissini med parmesan


1 portion af basisdej til lyst brød
Rismel til at drysse med
1 æggehvide
Revet parmesan - eller anden fast ost
Evt. sesam, birkes, havsalt, pesto til variation


Forvarm ovnen til 175 C
1. Drys dejen med rismel og rul ud på et stykke bagepapir - mest for at det ikke hænger fast på bordet - til ca 1 cm i tykkelse.
2. Skær dejen i 1,5 cm strimler med en skarp kniv eller et pizzahjul.
3. Pensl på den ene side med æggehvide, drys med parmesan og rul så strimlerne så godt som muligt.
4. Lad stængerne hæve 15 min
5. Bag midt i ovnen til de er gyldne - ca 20 minutter og lad dem køle af på en rist.


2 kommentarer:

  1. Tænk at min datter har eksperimenteret sig frem til en kopi af mine fødselsdagsboller og så er de glutenfri! godt gået og tillykke med det gode resultat1

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu er det jo ikke 'min' opskrift, men fra Easy Eats - så tak til dem;)

      Slet