tirsdag den 7. januar 2014
Grønkåls-chips
Det her er min nye yndlingssnack!
Sunde, nemt og utrolig velsmagende. Tre egenskaber der passer rigtig godt ind i mit køkken og helt sikkert også dit.
Denne udgave er med parmesan, men mulighederne er mange.
Mine favorit er:
* Parmesan (denne her)
* Sesamfrø
* Dukkah
* Harissa
De er klar på 15 minutter, så de er helt overskuelige!
Chipsene er flor lette og forsvinder næsten i munden fordi de bliver så sprøde.
Chipsene er lækre at drysse over en salat eller som knasende tilbehør, hvis de ikke bare spises som chips..
Kål-chips med parmesan
1 skål
4 stængler grønkål - eller anden kål
1 spsk olie
3 spsk parmesan, fint revet
salt og peber
Tænd ovnen på 150 C
1. Skær grønkålen fri fra stokken og skær i mundrette stykker
2. Vend kålen i olie og vend læg det ud på en bageplade med bagepapir
3. Drys med parmesan, salt og peber
4. Bag i ovnen ca 10 minutter eller til kålen er sprød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar