mandag den 10. juni 2013

Knækbrød #2


De nemmeste knækbrød - EVER!
Frø, kerner, vand, æg og salt. Det er jo næsten, hvad alle har i deres køkken i forvejen.
Herhjemme forsvinder en bageplade knækbrød på to dage. De bliver spist med ost til morgen, til et kogt æg, snack eller i madpakken --> pist væk!

Igen er opskriften fra Madbandittens bog 'Spis dig mæt og glad'..<3

 Knækbrød 
 1 bageplade 

2 dl hørfrø
1 1/2 solsikkefrø
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 tsk salt
1 æg
1 1/2 dl koldt vand

1. Varm ovnen til 125 C
2. Bland frø, kerner og salt sammen
3. Rør æg og koldt vand sammen og rør i frø-blandingen
4. Lad det hvile i en times tid
5. Fordel massen på en bageplade med bagepapir - den er lidt våd..
6. Bag i ovnen i 1 time og 30 minutter eller til det er let gyldent

Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

6 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok også lækkert. Kan godt forstå, at det er pist væk hurtigt.. Er også lidt en sucker for knækbrød og dette lyder super lækkert. Tror du man kunne rive lidt os hen over??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne!

   Jeg tror så absolut at ost vil fungere ganske glimrende! Jeg tror at det skal rives over den sidste halve time, så det ikke får for meget - uden overhoved at have prøvet det:) Men tænker, at det ikke kan klare 1,5 time i ovnen..?

   Hvis du prøver før mig, så giv lige lyd:)

   //Katrine

   Slet
 2. MM lækkert. Jeg har selv gluten intolerance og har lige startet min egen blog, så jeg er så glad for at finde en anden i samme båd. Alle de opskrifter jeg indtil videre har set her, ser så lækre ud og der er helt sikkert en del af dem jeg må få ind i denne uges madplan. Men til frokost de kommende dage tror jeg sørme jeg skal have disse knækbrød med en lækker oksespegepølse på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sarah! Det var godt at høre, velkommen til bloguniverset:) Jeg kan se at du har squarespace som platform - jeg er også igang med at lave en ny blog der. Hvordan synes du det fungerer?
   //Katrine

   Slet
  2. Jeg synes det er mere intuitivt end f.eks. wordpress, som også kræver at man installerer et eller andet fidus hvis man vil have det mest optimale ud af det. De designs der er, kan man justere så meget man vil og gøre det personligt. Det eneste minus er, at det godt kan være svært at finde ud af hvor diverse indstillinger er og hvordan man f.eks. får nogle ting i designet til at forsvinde. Men det tror jeg helt sikkert kan læres hurtigt. Tror du bliver glad for det :)

   Slet
  3. Tak:) Jeg er kommet ret langt med den nye og jeg sender bare en mail til support og så er der svar med videoer og links med det samme..
   Jeg glæder mig til at følge med på din blog!

   Slet