torsdag den 6. juni 2013

Frosne banan-bites med chokolade


Åhh så simpelt!
Kolde mundrette bananstykker med knasende chokolade - lige hvad jeg kan holde ud i disse varme sommerdage.

I samme omgang dyppede jeg abrikoser og dryssede med revet limeskal - hvis du er til tørret frugt, så er det altså et hit..:)

Frosne banan-bites

2-3 bananer
200 g chokolade
evt. kakaonibs

1. Hak chokoladen og smelt den over vandbad
2. Skær bananerne i skiver - 2 cm cirka.
3. Dyp i chokoladen og læg i et fad med bagepapir - fadet skal kunne passe ned i fryseren..
4. Frys stykkerne i minimum 1 time.

Hvis der skal drysses noget på, så gøres det inden stykkerne lægges i fryseren...:) 


Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

2 kommentarer:

  1. Uhm, elsker bare frosen choko-bananer, de er altid gode - og forsvinder lynhurtigt!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, de holder ikke længe!! Så er det godt at de ikke er så syndige..:D

      Slet