Det her er måske en lidt atypisk kombination, men det skal du slet ikke lade dig narre af! De er mega lækre og er en ny grill-favorit hos os..
Jeg har haft fornøjelsen af at prøvesmage nogle nye pølser, som er uden stivelse og et minimum af tilsætningsstoffer.
Nogle gange syntes jeg, at pølser er et uoverskueligt projekt. Mest fordi de indeholder så mange 'ingredienser', at jeg lidt mister lysten til at sætte tænderne i dem.
Men disse pøller fra Kokkens Favorit lister altså kun 6-8 ingredienser, hvor alle er nogle som man ved hvad er og kødindholdet er højt.
Pølserne er med paprika og soltørret tomat og er grovhakket, så de har en meget kødfuld konsistens og ikke en omgang skum som så mange andre..
Ingredienslisten er ret imponerende: 88% svinekød, løg, paprika 4,5%, soltørrede tomater 4,1%, salt, krydderier, konserveringsmiddel E250 og naturtarm - røget og kogt.
Rejer og pølse
Forret til 4
Forret til 4 personer16 Tigerrejer
4 krydrede pølser - som Kokkens favorit eller en god chorizo
16 tandstikker - uden mentholsmag:)
Piri-piri sauce
60 ml citronsaft
60 ml olie
1 fed hvidløg
1 lang rød chili
1/4 tsk Cayenne
1 tsk paprika
2 tsk sukker
salt og peber
1. Grillen startes - eller panden gøres klar med lidt olie
2. Læg tandstikkerne i blød i lidt vand - så brænder de ikke
3. Klargør tigerrejerne - ingen skal eller tarm - og skær pølserne ud i samme tykkelse som rejerne
4. Stik tandstikkerne igennem den ene ende af rejen, så igennem pølsen og så fange den anden ende af reje
5. Lav piri-piri saucen, hvor du blender alle ingredienserne i en lille blender til den er cremet og let grov i konsistensen
6. Pensel de små spyd og gril dem - 1-2 minutter på hver side, de skal virkelig ikke have særlig lang tid
Vi fik dem sammen med en cremet omgang guacamole og koriander..
Nem og lækker forret, som også er god på madpakken!
Pølserne kan købes i SuperBest og i LIC (Lærernes IndkøbsCentral i Herlev) og de får et stort 5-tal af mig!
PSSSTTTT Det er disse pakker i skal kigge efter
Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her
Nuj hvor lækker!
SvarSletOg skønt man nu kan få gode pølser uden alt muligt mystisk i (-;
Ja det er ret lækkert - jeg vil vove at påstå at de batler Slagter Lund:P
SletHej Katrine
SvarSletDejlig, dejlig blog og så fedt at du gider dele dine opskrifter med os andre - MEN - vil du ikke overveje at lave en pinterest-konto, så du linker dine opskrifter op på den måde? Det er det nye sort og som læser er det meget lettere at "samle" opskrifter på den måde. Bare et forslag :-) Bedste hilsner, Anna
Hej Anna! Jo det kan du tro at jeg kunne overveje! Jeg er selv kømpe Pintrest-fan (en ret ny, men jeg er der) og tænker at jeg sagtens kunne være noget jeg kunne gøre.. Jeg ser på det!:)
SletOg tak for tippet!
//Katrine