søndag den 3. februar 2013

Jamaican eggs - røræg, sådan lidt latino

If it ain't broken - don't fix it! MEN da jeg første gang smagte denne spicy version af røræg, så var jeg solgt.
Røræg piftet med chili og karry, det er en virkelig god måde at starte dagen på.
Jeg fik denne morgenmad i Melbourne på skønne Babble on Babylon i Elwood, hvor den blev serveret med bacon, ristet brød, en virkelig stærk chili-dip og en velbrygget kop kaffe.. Heldigvis kører cafeerne efter konceptet 'All day breakfast', så det blev til mere end bare morgenmad.. Meget vanedannende!
Så jamaican eggs er morgenmaden hos os, så drømmer vi os lidt væk:)


Herhjemme laver jeg den dog lidt sundere, som for eksempel her, hvor den deler tallerken med en halv grillet grape med ingefær og fintsnittet spidskål med appelsinfileter og dukkah..


Jamaican eggs
til 2 personer

5 æg
1/2 tsk god karry
1/2 tsk stødt chili
Evt. friskhakket chili, ca. 1 cm
Ksp salt
Ksp peber
1 tsk smør


Tja, det er jo ikke så svært, men here goes:
1. Pisk det hele sammen - undtagen smør.
2. Varm en stegepande over medium varme til smøres er smeltet og bobler let.
3. Hæld æggemassen på panden og rør langsomt med en spatel og få det hele med i bunden. Sluk for varmen lige inden det er færdigt og lad det samle sig.

Server:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar