mandag den 22. juli 2013

Baconsalt - oh yeah!


Bacon-salt...

Ja, egentlig lyder det lidt underligt, men så tænk lige over kombinationen: sprød bacon og salt - lige til at drysse på et æg eller et stykke grillet fisk.. Det var værd et forsøg værd - 5 point her fra!
Det er måske ikke lige på sommerhøjde med is, lækre safter og grill-opskrifter - men de små ting har også ret!

Jeg synes ikke, at der skal være fedt i sådan en salt, så jeg har brugt seranoskinke i stedet..

Baconsalt

1 pakke seranoskinke eller 5 skiver - uden fedtkanten
3 tsk grov havsalt i flager

1. Forvarm ovnen til 180C.
2. Fordel skinken på en bageplade med bagepapir.
3. Bag skinken til alle skiverne er sprøde
4. Lad skinken køle på køkkenrulle.
5. I en foodprocessor hakkes skinken. Når skinken næsten har den ønskede finhed tilsættes saltet og det hakkes en ekstra omgang.



Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovinher
Facebookher

2 kommentarer: