søndag den 7. juli 2013

Syltede rødløg


Jeg er i fuld gang med at få fylde alle de glad vi har til overs med alt muligt dejligt - i dag blandt andet syltede rødløg, hyldeblomsteddike og råsyltede rabarber.

Syltede rødløg har vi ret tit i køleskabet, da det er lækkert og billigt tilbehør, som både kan spises til kød, kommes i salater og på en hotdog!

Syltede rødløg
1 glas

2 rødløg, tynde både
3 dl eddike
2 spsk sukker
1 tsk salt
2 laurbærblade
1 spsk pink peberkorn - eller 5 almindelige peberkorn. Jeg kan godt lide de pink, da de også smager skønt når de er syltet.

1. Kog alle ingredienser - undtagen løg- op
2. Når sukker er opløst, så kom løgene i og kog med i et par minutter.
3. Hæld løg og lage på et skoldet glas

De holder ret længe på køl..



Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar