tirsdag den 9. juli 2013

Kiksekage (glutenfri)

Klassisk kiksekage!
Bombe så det vil noget, men nogle gange er det bare det der skal til. Efter en lang snak med pigerne på arbejdet, så blev vi enige om at den skulle laves helt tro traditionen; men palmin! Den kan også laves med kokosolie..
Kagen har fået et ordentligt drys med tørret hindbær, som løfter kagen med den tunge chokoladesmag.

Kiksekage med hindbær

125 g kakao
200 g flormelis
3 pasteuriserede æg
250 g palmin
Glutenfrie mariekiks
2 spsk frysetørret hindbær

1. Smelt palminen og lad det køle lidt af
2. Pisk  kakao, flormelis og æg sammen
3. Bland palminen ned i kakaomassen og pisk!
4. Læg bagepapir i en brødform og fyld skiftevis med kiks og kakaomassse
5. Sæt kagen til at køle i køleskabet til den er fast

Husk lige inden du tager et kæmpe stykke, at den ligger virkelig tungt - så er det sagt!:)



Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

2 kommentarer:

  1. Hej Katrine. Ville lige rose din fine blog. Har selv en blog med glutenfri opskrifter etglutenfritliv.blogspot.dk, hvis du har lyst til at kigge på den :-) Er helt vild med dine smukke billeder og lækre opskrifter, der nærmest får glutenallergi til at fremstå som en fordel. Så læg endelig dine opskrifter ind! Mange hilsner Line

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Line! Sikke en dejlig kommentar! Desværre er der meget stille på bloggen for tiden - jeg har lige haft brug for en lille pause. Jeg er så små ved at være inspireret igen til at lægge noget mere op og der hjælper det selvfølgelig at læse denne kommentar fra dig!
      Jeg har lige hurtigt kigget på din blog og sikke en masse dejlige opskrifter - tror at jeg må prøve burgerbollerne:)
      //Katrine

      Slet