fredag den 26. juli 2013

Majs mexicana


For mig er majskolber rigtig sommermad - om det er på grill, kogt eller som mos. 
Disse majs har jeg mange gange fået i Mexico - ikke liige sådan her, men de smager lige så godt, som jeg husker dem. Det er vel et okay fint succeskriterie!

Majskolber ala mexico
Til 4 personer
4 majskolber
1 dl koriander blade
2 dl aioli (2 dl mayo, 3 fed hvidløg, lidt salt og saft fra en halv lime)
1 spsk chilipulver
1 lime
1 dl revet parmesan


1. Majsene koges i 15 minutter eller laves på grillen. Hvis de laves på grillen, så lad majsene trække i vand i 10 minutter, så bladene ikke futter af og kornene dampes på grillen.
2. Riv osten og lav aiolien. Jeg plejer at komme komponenterne i glas, så vi selv kan bygge op og dosere ved bordet.
3. Mens majsene er varme og klar til at spise, så smøres aiolien på, drysses med parmesan, chilipulver, korianderblade og til sidst et skud limesaft.

Simpelt og ret så lækkert...

Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

2 kommentarer:

  1. Jeg ønsker ikke at abonnere på nye indlæg. Hvordan bliver jeg slettt.
    Judy Nielsen

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Judy... Det ved jeg faktisk ikke - det er ikke noget jeg har mulighed for at administrere. Jeg kan ikke se, hvem der har tilmeldt sig den service. Står der ikke noget om det i bunden af de mails du modtager?

      //Katrine

      Slet