tirsdag den 13. marts 2012

Noget på krogen - fisketur på sundet

Hvert år arrangerer jeg en fisketur på Øresund. Om sommeren fisker vi efter fladfisk, hvor vi afslappet kan spise en god frokost, nyde solen og vente på det spændende øjeblik, hvor stangen bevæger sig. Nu et det koldt og så fisker vi efter sild og torsk - og det fik vi!
En dag på havet, hvor himlen var blå, det var vindstille og ikke en bølge på vandet. En rigtig forårsdag, hvor det er for varmt med overtøj, men for koldt uden..
Vi var 9 afsted på båden med afgang kl 8 fra Dragør havn. Alt er arrangeret for os, vi skal bare have godt med tøj på, madpakke og en søsygepille i blodet for en sikkerhedsskyld:)


Om vinteren tager det ca 1 time at sejle ud, så vi sad omme bag i og sad i læ for vinden. Når skipper kunne se stimer på ekkoloddet, så er det med at være klar ved stangen, når han ringer med klokken og så lade blinket og sildeforfanget falde til bunds. Så hiver man op og ned i stangen og vupti, så er der noget der rykker.. En helt utrolig lykke:) Når skipper ringer med klokken igen, så er fiskene væk og så starter søgningen igen.. sådan fortsatte det i 8 solrige timer.


Dejligt selskab og god fangst..

40 sild og 2 torsk planlægger jeg skal blive til:

Stegte sildefileter i sennep og havre

Fish'n'chips med tartar sauce

Ingen kommentarer:

Send en kommentar