torsdag den 1. marts 2012

Stuvede hvide bønner - doven aftensmad (glutenfri)

Det er nemt, billigt, hurtigt og ikke mindst enkelt og rigtig lækkert! Det var, hvad min aftensmad blev til her til aften..



Stuvede hvide bønner
Til en portion - eller to, hvis det serveres som tilbehør


1 dåse hvide bønner, drænet og skyllet
1/2 porre - den hvide del
1 fed hvidløg
1 dl vand - eller hvidvin, hvis det er luksusudgaven
1/4 grøntsags bouillon - glutenfri
1 stilk rosmarin
lidt revet citronskal
lidt revet parmesan
1 spsk olie


1. Snit den lyse del af porren og hvidløg relativt fint
2. Sauter porre og hvidløg i olien i en lille kasserolle - uden at tage farve
3. Tilsæt bønnerne og lad dem varme igennem.
4. Tilsæt rosemarin, vand og bouillon og lad det koge ind.
5. Rør citronskallen i og pynt med parmesan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar